Hatıplar İlkokulu
HATIPLAR KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ HATIPLAR ILKOKULU BLOK NO 118 BANAZ / UŞAK

VİZYON

Yeniliklere açık, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini serbestçe ifade edebilen, geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan etkili ve nitelikli bireylerin yetiştiği, yaşanılan zamanın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde barındırabilen, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu örnek ve lider bir okul olmak.

MİSYON

Biz bir köy ilköğretim kurumu olarak bulunduğumuz yerdeki bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onlara çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, bilgili, kendine güvenen, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

BAŞARILAR

2011-2012 Öğretim yılında sınavlara giren 15 öğrencimizden 2 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Liselerini, 4 öğrencimiz Anadolu Liselerini, 3 öğrencimiz İmam Hatip Liselerini kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Tam Öğretim

ingilizce

İL :39 km İLÇE :7 km